Afscheid nemen

Afscheid nemen is een emotioneel proces. Onmacht en verdriet, omdat u een dierbare bent verloren. Maar soms is er ook een berusting, bijvoorbeeld na een langdurig ziekbed. Goed en bewust afscheid nemen is belangrijk voor het rouwproces. Daarom willen wij bij Uitvaartbegeleiding Cranendonck u de tijd en ruimte bieden om u zich te kunnen richten op het afscheid. Wij nemen de organisatie van de uitvaartdienst uit handen en vullen het afscheid naar uw wensen en die van de overledene in.

De periode voor de uitvaartdienst: opbaring

Uitvaartbegeleiding Cranendonck kan voor u regelen dat uw overleden dierbare wordt opgebaard. Dit kan in een vertrouwde omgeving, zoals bij u thuis, of in een rouwcentrum. U kiest waar u de overledene wilt laten opbaren en geeft aan ons al uw wensen door. Doordat we goede contacten onderhouden met diverse rouwcentra in de buurt, heeft u de vrije keuze.

De uitvaartdienst

De uitvaartdienst van uw overleden dierbare kunt u ook bij ons laten regelen. Wilt u een kerkelijke uitvaart of liever niet? Wilt u een dienst bij een kerk, een crematorium, bij u thuis of een combinatie van verschillende plaatsen? Wilt u bepaalde mensen een voordracht laten doen en wilt u bepaalde muziek laten spelen? Wij gaan persoonlijk met u in gesprek over alle mogelijkheden wat betreft de uitvaartdienst. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u adviseren en eventueel suggesties doen om het afscheid nog persoonlijker en mooier te maken. Zo weet u zeker dat de dienst geheel passend wordt geregeld en u en anderen op een prettige manier afscheid kunnen nemen van uw dierbare. U maakt uw wensen kenbaar, wij regelen het.

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u dat uw overleden dierbare wordt begraven of gecremeerd? Bespreek uw wensen met ons en wij zorgen ervoor dat deze wensen worden gewaarborgd middels onze persoonlijke begeleiding en diensten. Wij zullen zoveel mogelijk praktische zaken uit handen nemen zodat u zich kunt richten op het afscheid.

U kunt ons bellen en een afspraak maken om bij ons langs te komen om de mogelijkheden te bespreken.

DSC_1665[1].jpg

Uitvaartbegeleiding Cranendonck
T: 0495 51 95 16