Kosten en verzekering voor een uitvaart

Een mooie uitvaart, waarbij alles tot in de puntjes is geregeld, kost geld. Om niet ineens te maken te krijgen met een grote kostenpost, is het mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten. Deze heeft u wellicht afgesloten bij bijvoorbeeld Dela, Monuta of Yarden. Waar u uw uitvaartverzekering ook heeft geregeld; bij Uitvaartbegeleiding Cranendonck kunt u terecht voor de organisatie van een mooie uitvaartdienst. Wij leggen uw wensen naast de polisvoorwaarden van de betreffende uitvaartverzekering, zodat u niet te maken krijgt met onvoorziene meerkosten.

Meteen goed geregeld met de verzekeraar

Wilt u een mooie uitvaartdienst regelen bij Uitvaartbegeleiding Cranendonck? Neem dan direct na het overlijden van uw dierbare telefonisch contact met ons op, op 0495-519516. Zo kunnen wij direct contact opnemen met de verzekeraar en alles goed voor u regelen.

Advies voor passende uitvaartverzekering

Uitvaartbegeleiding Cranendonck biedt zelf geen uitvaartverzekeringen aan. Wel kunt u bij ons langskomen voor een advies over een passende uitvaartverzekering of over depositostortingen bij de Stichting Voorzieningenfonds Uitvaartkosten om uw uitvaartkosten op voorhand te voldoen. Bij dit advies kunnen wij u tevens meer informatie geven over de kosten van uitvaartbegeleiding en een uitvaartdienst in de praktijk. Zo kunt u gemakkelijker een geschiktere uitvaartverzekering kiezen.

De kosten van uw uitvaart

Aan een uitvaart zijn kosten verbonden. Wij kunnen u helder uitleg geven over alle kosten die bij een uitvaartdienst en de organisatie ervan komen kijken. We kunnen ook bij elk afzonderlijk onderdeel aangeven wat de (verwachte) kosten zullen zijn. Denk hierbij aan de kosten voor de crematie of begrafenis, de dienst, de kist en het drukwerk. Ook kunnen wij alle kosten, wanneer deze reeds bekend zijn, voor u in een overzicht zetten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wensen vastleggen

Heeft u wensen voor uw eigen uitvaart en wilt u die vastleggen? Dat kan ook bij ons. Uw wensen worden dan bewaard in ons vertrouwelijke archief. Het scheelt uw nabestaanden veel geregel en keuzes maken en u bent ervan verzekerd dat de dag verloopt zoals u graag heeft. Kies voor één van deze twee manieren om uw wensen vast te leggen:

  • Neem telefonisch contact met ons op en plan een persoonlijke afspraak.
  • Noteer uw wensen op uw persoonlijke uitvaartcodicil 'Mijn Laatste Wens' en stel uw dierbaren hier van op de hoogte.
15697451[1].jpg

Uitvaartbegeleiding Cranendonck
T: 0495 51 95 16