Mijn Laatste Wens

Voorbespreking

Een overlijden hoeft niet altijd onverwacht te zijn. Soms weet u dat het eraan zit te komen, bijvoorbeeld door ouderdom of een terminale ziekte. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u voorlichten over de mogelijkheden, en eventueel de wensen omtrent uw (eigen) uitvaart vastleggen.

Maar ook als een overlijden nog ver buiten het gezichtsveld valt, kunt u uw nabestaanden alvast ietwat zorgen uit handen nemen, door bij ons een persoonlijk gesprek aan te gaan waarin de wensen worden vastgelegd. Tevens wordt er, aan de hand van de aangegeven wensen, een indicatie van de kosten gemaakt. Van het gesprek wordt een verslag gemaakt dat u bij uw persoonlijke administratie kunt bewaren.

Een voorbespreking is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Voor een afspraak kunt u bellen naar Uitvaartbegeleiding Cranendonck 0495 519 516

Uitvaartcodicil

Naast een persoonlijk gesprek bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw wensen zelfstandig vast te leggen. In het zogenoemde 'uitvaartcodicil' kunt u eenvoudig uw keuzes vastleggen.

Hieronder vindt u het uitvaartcodicil on-line, zodat u het kunt downloaden, printen en naar eigen wens kunt invullen. Bewaar het codicil bij uw persoonlijke administratie, zodat het de nabestaanden later helpt bij het maken van hun keuzes.

Mijn Laatste Wens, Uitvaartcodicil

mijn Laatste Wens.jpg

Uitvaartbegeleiding Cranendonck
T: 0495 51 95 16